Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchten assorti recept
Vruchten assorti recept

Vruchten assorti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de ananas en haal de oogjes eruit. Snijd ze in vieren, verwijder de harde kern en snijd elk kwart in 2 of 3 punten, bedruppel ze met wat rum of kirsch. In een plastic bakje goed afgedekt in de koelkast zetten. Halveer en schil een meloen, haal het zaad eruit en snijd in punten of plakken. Doe in een plastic bakje en zet het goed afgedekt in de koelkast. Snijd 2 dikke plakken van elke kant van de mango zo dicht mogleijk bij de pit. Snijd tot op de schil vierkantjes of driehoekjes in het vruchtvlees. Zet in een plastic bakje afgedekt in de koelkast (duw voor het opdienen vanaf de schilkant de mangoschijfjes naar boven) Was de kersen en zet ze koud, snijd de kiwi's en de passie vruchten in tweeŽn en geef er theelepels bij voor het uitlepelen. Was de perziken, abrikozen, en pruimen en dien ze op met ijsblokjes in kommen. Dien bosbessen, frambozen en bramen op in aparte kommen of strooi ze over en rond het andere fruit. Doe de aardbeien in plastic bakjes heel of in plakjes, bestrooid met wat suiker en bedruppeld met poirt. Zet afgedekt in de koelkast. Dien het fruit leuk op en seveer met een grote schaal slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchten assorti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven