Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Voorjaarssalade recept
Voorjaarssalade recept

Voorjaarssalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de sinaasappel schoon en rasp 1 theelepel van de schil. Pers de sinaasappel uit. Maak de aardbeien schoon. Schil de nectarine en verdeel hem in partjes. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd he min blokjes. Schil de kiwi en snijd hem in plakjes. Meng de witte wijn met 100 mililiter sinaasappelsap, nootmuskaat en koriander. Schep de dressing door de vruchten en verdeel de vruchten over 4 bordjes.

Allergenen Informatie

Voor dit voorjaarssalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven