Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verrine met ananas en kersen recept
Verrine met ananas en kersen recept

Verrine met ananas en kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in lauw water. Breng het sinaasappelsap aan de kook en los daarin de gelatine op. Af laten koelen. Snijd de ananas in stukjes. Klop de geconcentreerde melk op met het sinaasappelsap/gelatine mengsel. Verdeel de bodems van vier glazen met de helft van de kersen en de ananas. Giet hier overheen het afgekoelde melk/sinaasappelsap mengsel. Even goed laten indalen. Daarna de rest van het fruit over de glazen verdelen. Koud laten worden in de koelkast (de glazen wel afdekken met wat folie).

Serveersuggesties

Je kunt allerlei fruit combinaties maken. In plaats van kersen kan je aardbeien, frambozen of abrikozen gebruiken. Het is wel leuk als je contrasterende kleuren gebruikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit verrine met ananas en kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven