Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verborgen appeltaart recept
Verborgen appeltaart recept

Verborgen appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Week de rozijnen en laat ze uitlekken. Snijd de boter in stukjes. Schil de appels, snijd ze in partjes en verwijder de klokhuizen. Meng de stukjes appel met de suiker, kaneel en rozijnen. Schep het appelmengsel in een taartvorm. Meng het bakmeel met de suiker en snijd de klontjes erdoor tot een kruimelig geheel. Verdeel de kruimels over het appelmengsel. Bak de taart in het midden van de oven 30 minuten tot de kruimels bruin zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit verborgen appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven