Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanillevla met karamel recept
Vanillevla met karamel recept

Vanillevla met karamel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het klontje boter in een pannetje met dikke bodem laten smelten. De suiker erover strooien en die, onder af en toe omscheppen, lichtbruin laten worden. Deze massa op een beboterd bakblik gieten en met een natgemaakt mes tot zeer dun uitspreiden. Koud laten worden en in kleine stukjes laten verbrokkelen. De helft van deze brokjes door de vla mengen, de andere helft erop strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vanillevla met karamel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven