Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanillemascarpone met bosbessen recept
Vanillemascarpone met bosbessen recept

Vanillemascarpone met bosbessen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bosbessen en leg ze op de bodem van glazen. Smelt het ijs in een kookpan samen met de mascarpone en de room op een zacht vuur. Giet het mengsel over de bosbessen. Laat minstens 3 uren afkoelen in koelkast Werk naar wens af met wat coulis alvorens te serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanillemascarpone met bosbessen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven