Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanillekwarktaart met kersenjam recept
Vanillekwarktaart met kersenjam recept

Vanillekwarktaart met kersenjam


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Laat de gelatine weken in ruim koud water. Meng het koekkruim met de kersenjam. Druk dit mengsel uit op de bodem van de vorm tot een gelijkmatig geheel.
Verwarm het citroensap zonder te koken. Knijp de gelatine uit en los deze op in het warme citroensap. Laat dit iets afkoelen tot het lobbig wordt. Meng de kwark met de citroenrasp en de suiker. Roer het gelatinemengsel door de kwark en spatel de slagroom erdoor. Schep het kwarkmengsel in de vorm op de koekbodem en strijk de bovenkant glad met de achterkant van een vochtige lepel. Zet de taart minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven. Verwijder de rand van de vorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanillekwarktaart met kersenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vanillekwarktaart met kersenjam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Een kwarktaart met kersen maar in je bereidingswijze staat nergens waneer je de kersen moet toevoegen straffer nog er staat helemaal niets in over kersen maar voor de rest een simpel en prachtig recep... Lees reactie
    Sven van Hoof gaf dit recept op 27 september 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven