Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tutti frutti met kwarkvla recept
Tutti frutti met kwarkvla recept

Tutti frutti met kwarkvla


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tutti frutti weken in een kwart liter appelsap (8 uur). De geweekte tutti frutti in het weekwater 15 minuten heel zachtjes koken. Afgieten en het vocht bewaren. Gebruik de appelsap en vul deze met water aan tot 4,5 deciliter. Meng van de custard, de suiker en vanillesuiker met wat water een papje. Breng het mengsel van appelsap en water aan de kook en roer dan het papje van custard er door. blijven roeren tot een gebonden saus. Roer de rum er door.
Laten afkoelen. In kom de kwark losroeren en dan door de vla spatelen. Dan in 4 schaaltjes de kwark/vla doen en mooi in het midden de tutti frutti draperen.

Serveersuggesties

Het water kan ook vervangen worden door melk. Het geheel is dan machtiger.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tutti frutti met kwarkvla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tutti frutti met kwarkvla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekker fris gerechtje, lekker makkelijk te maken.
    Jaccor gaf dit recept op 4 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven