Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Triffle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de lange vingers of de cake in een schaal. Laat het fruit uitlekken en doe het over de lange vingers of cake. Maak de jelly klaar volgens gebruiksaanwijzing en giet het over het fruit. De jelly een paar uur op laten stijven in de koelkast. De saroma klaarmaken. Als de jelly is opgestijfd de pudding eroverheen gieten. Weer laten afkoelen en op laten stijven. Slagroom opkloppen met de suiker en over de afgekoelde pudding verdelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit triffle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Triffle heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Jammie jammie, makkelijk te maken, ziet er feestelijk uit in kleine glaasjes of in een glazen cakevorm.
    MeAndYou gaf dit recept op 21 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven