Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Triffle 2 recept
Triffle 2 recept

Triffle 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de jellypudding volgens de bereidingswijze op het pakje en laat het opstijven. Doe dit minstens 3 uur van te voren. Verkruimel de koekjes. Klop de slagroom stijf. Breek de kransjes erboven. Voeg 2/3 van het fruit erbij en schep dit voorzichtig goed om. Schep wat jelly in een hoog glas. Doe daarop wat fruit. Schep daarop het slagroommengsel. Weer jelly, fruit en slagroommengsel. Strooi er de verkruimelde koekjes over.

Allergenen Informatie

Voor dit triffle 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven