Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Triffle recept
Triffle recept

Triffle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de de kersen uitlekken. snijd de cake in plakjes, bekleed de onderkant van een schaal met de cakeplakjes en besprenkel met likeur. Roer de kersen door het blik vlaaivulling en verspreid het over de cake. Sla de slagroom stijf en meng door de vla. Schep er tot slot 2 lepels vlokken door. Doe de slagroomvla over de kersen. Zet koel weg. Voor serveren bestrooien met wat vlokken. Je kan overigens ieder andere soort cake, vla, yoghurt, likeur of fruit hiervoor gebruiken. Ook zacht vers fruit is heel lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit triffle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven