Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tompouce van ijs recept
Tompouce van ijs recept

Tompouce van ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prik 3 ontdooid bladerdeegvelletjes in met een vork en bestrijk ze met losgeklopt ei. Bestrooi ze dun met suiker en bak ze ca. 20 minuten krokant in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Laat ze op een rooster afkoelen en snijd elk plakje in vieren. Maak tompouces van 3 stukjes deeg en 2 bolletjesijs (bijv. notenijs). Bestrooi met grofgehakte pistachenootjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tompouce van ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven