Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

TiramiZu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het recept heeft zijn naam TiramiZu van mijn man gekregen, omdat er een vrije versie van tiramisu- volgens mij- Zu(zana) is.
Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat. Klop in een aparte kom de slagroom tot een stevig crème.

Doop een biscuit in de frambozen coulis en leg ze in de glas. Leg op de biscuit een laag frambozen en verdeel dan de room gelijkmatig erover. Leg er vervolgens weer een laag in frambozen coulis gedrenkte biscuits op en daarna nog een laag frambozen en een laag slagroom.

Werk de glazen af met chocolade dressing of frambozen coulis en zet de tiramizu minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Serveersuggesties

Voor deze TiramiZu mag je verschillende soorten van klein fruit gebruiken. Het meest geschikt zijn frambozen, aalbessen of kleine stukken van mango. Je mag vers of gevroren fruit gebruiken of fruit uit een blik met siroop. Mascarpone kan je evengoed door petite swiss, slagroom of yoghurt of heel zachte kwark crème vervangen.

Allergenen Informatie

Voor dit tiramizu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven