Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu met ricotta recept
Tiramisu met ricotta recept

Tiramisu met ricotta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop met een mixer of in de keukenmachine de eidooiers met de suiker tot een dikke romige crème. Klop in een schone kom de eiwitten tot stevige pieken. Voeg de vanillesuiker toe en klop de eiwitten helemaal stijf. Schep de ricotta door het dooiermengsel. Spatel er het eiwit luchtig door.
Meng de koffie met de marsala in een ondiepe schaal. Dep de helft van de lange vingers één voor één in de koffie en leg ze op de bodem van een schaal (of gebruik kleine schaaltjes)
Schep er de helft van de ricotta crème op.
Doop ook de andere helft van de lange vingers in de koffie.
Leg ze in een laag op de crème en schep er de rest van de crème op.
Strijk glad en bestrooi met cacaopoeder.
Laat de tiramisu afgedekt minstens 4 uur in de koelkast opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu met ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven