Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tiramisu met gember, pommeau de normandie en winterse vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


3 gele dooiers goed doorroeren met 3 pakjes vanillesuiker. 3 eierwitten stijf opkloppen. Mascarpone kaas toevoegen aan eierdooiers. 3 gemberbolletjes in kleine stukjes snijden samen met 3 soeplepels stroop. Toevoegen aan de menging hierboven. Alles zachtjes door elkaar mengen. Opgeklopte eiwitten aan toevoegen. Stukjes appel en peer samen met rozijnen lichtjes in pan 3 minuten aanstoven en beetje suiker overstrooien. Laten afkoelen. Noten grof malen en aan toevoegen. Madeirakoekjes dompelen in pommeau de normandie of koffie met calvados In model groentenkom laagje koekjes, daarboven aangestoven fruit en daarop mengeling mascarpone. Opnieuw koekjes etc. Eindigen met laag mascarpone en bresilienne op strooien. 4 uur opstijven in frigo.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu met gember, pommeau de normandie en winterse vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven