Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu met aardbeien recept
Tiramisu met aardbeien recept

Tiramisu met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 200 gram aardbeien in kleine stukjes. Leg deze op een bord en bestrooi met de poedersuiker en 2 eetlepels citroenlikeur. Laat ze 10 minuten staan. Zeef de aardbeien en vang het vocht op. Meng het vocht met de yoghurt en de mascarpone. Leg wat aardbeienplakjes op een bord en bedek ze met een beetje van het mascarponemengsel. Besprenkel 2 lange vingers ruim met de likeur en leg ze op de aardbeien. Bedek ze met een beetje mascarponemengsel en leg hier nog wat plakjes aardbei op. Dek af met het mascarponemengsel, een aardbei en wat pijnboompitjes. Maak zo nog 3 taartjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven