Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu classico recept
Tiramisu classico recept

Tiramisu classico


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eidooiers en de suiker met de mixer in minimaal 5 minuten romig. Roer de mascarpone er lepel voor lepel doorheen. Roer de citroenschil erdoor. Bedek de bodem van een schaal met de helft van de lange vingers, roer de espresso en de marsala door elkaar en schenk de helft over de lange vingers. Strijk de helft van de mascarponeroom over de lange vingers. Verdeel de rest van de lange vingers over de mascarponeroom en schenk het espressomiddel over de lange vingers. Verdeel de rest van de mascarponeroom erover. Zet de tiramisu minimaal 3 uur in de koelkast. Bestrooi met de cacao.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu classico recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven