Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet sterke koffie en laat afkoelen. Klop de eierdooiers met de bloemsuiker wit schuimig. Voeg er geleidelijk de mascarpone aan toe. Voeg hier eveneens de Grand Marnier of Amaretto bij. Klop het eiwit heel stijf en meng voorzichtig onder de créme. Dompel de boudoirs 1 voor 1 in de koffie en leg afwisselend een laag boudoirs, een laag créme, een laag boudoirs enz. Eindig met een laag créme. Bestrooi net voor het opdienen met cacaopoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven