Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Minstens 4 uur van te voren beginnen omdat het minimaal 3 uur in de ijskast moet opstijven! Bakje 1: 1 eetlepel suiker en 1 deciliter koffie mixen. Bakje 2: 3/4 deciliter marsala of amaretto (ik gebruik meer). Eieren splitsen en eiwit stijfkloppen. Dooiers opkloppen met 2 eetlepels suiker. Hierbij voeg je het eiwit, de mascarpone en 1 deciliter marsala of amaretto. Het geheel tot een creme kloppen. Lange vingers door koffie wentelen en op de boden van de schaal leggen tot deze bedekt is. De helft van de creme hierover heen gieten. Lange vingers door Marsalawijn of Amaretto wentelen en hierboven op leggen. Rest van de creme eroverheen. Het geheel minimaal 3 uur in de ijskast laten opstijven. Bij het opdienen cacaopoeder eroverheen strooien. Have fun!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven