Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas recept
Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas recept

Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas


Ingrediënten


26

Bereidingswijze


Laat de suiker in de port smelten in een kleine koekenpan (10 cm ). Leg hierin de vijgen. Laat op laag vuur karameliseren. Rol het deeg uit en bedek de vijgen hiermee. Prik er gaatjes in om lucht en vocht te laten ontsnappen. Bak de Tarte Tatin 15 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm en keer de vijgentaart dan om. Verkruimel de geitenkaas erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tarte tatin van vijgen, port en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • 2 vijgen?! Kijk naar de tarte en je ziet er wel 20! Zijn het er twintig? Ik sta op het punt om naar een andere dessert uit te wijken. Wel jammer. Iemand enig idee?
    Kees gaf dit recept op 26 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven