Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien recept
Taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien recept

Taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de rol bladerdeeg in een rechthoek. Leg ze op een stuk bakpapier en zet het 10 minuten in de oven. Dek het bladerdeeg af met een tweede stuk bakpapier en zet het 15 minuten in de oven. Daarna het bladerdeeg laten afkoelen. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in schijfjes. Doe ze in een kom en begiet ze met witte balsamico azijn (mag ook met een sherry azijn). Gedurende 15 minuten in de koelkast laten marineren. Was de basilicum en snijd ze fijn. Werk in een schaal de ricotta met een vork los en voeg er vervolgens de suiker en de basilicum aan toe. Voorzichtig mengen. Verdeel dit mengsel voorzichtig over het bladerdeeg. Giet de aardbeien goed af en drapeer deze op het ricottamengsel. Direct serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven