Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sultana pistache griesmeel recept
Sultana pistache griesmeel recept

Sultana pistache griesmeel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de rozijnen en cranberry's kort in lauw water tot ze zwellen. Breng de melk zachtjes aan de kook. Voeg griesmeel, suiker en zout toe en laat al alles roerend gaar worden en de pudding dik worden in enkele minuten. Pas op dat de pudding niet aanbrandt. Laat de rozijnen en cranberry's uitlekken.
Hak de pistaches grof. Neem de pan van het fornuis en roer de boter, uitgelekte rozijnen en cranberry's en de noten door de griesmeelpudding. Spoel een vorm om met koud water en laat de pudding hierin glijden. Dek af met plasticfolie en laat afkoelen. Zet de pudding verder in de koeling om verder op te stijven.

Serveersuggesties

Men kan ook stukjes abrikoos of pruimen gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sultana pistache griesmeel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven