Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Straciatellaroom met vers fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de honing met 6 eetlepels sinaasappelsap. Was de druiven, dep ze droog en pluk ze van de steeltjes.
Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Meng het fruit met de sinasappelhoning. Laat ca. 15 minuten marineren. Snijd ca. 1/4 van de chocolade met een aardappelschilmesje in fijne krullen. Hak de rest van de chocolade fijn. Meng de mascarpone met 2 eetlepels sinaasappelsap, de vanillesuiker en de suiker. Klop de slagroom stijf. Spatel de slagroom met de gehakte chocolade door de mascarponecrème.
Verdeel de fruitsalade en de mascarponecrème over de schaaltjes. Druppel er wat saus overheen. Garneer met chocoladekrulletjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit straciatellaroom met vers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven