Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofperen van Oma recept
Stoofperen van Oma recept

Stoofperen van Oma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Steek de kruidnagels in het stukje citroenschil. Doe de peertjes met citroenschil, kaneelstokjes en rietsuiker in een pan en schenk de rode wijn erover. Schenk er water bij zodat de peertjes net onder staan. Breng het geheel aan de kook en laat de peertjes afgedekt in 2,5 uur gaar en rood stoven. Verwijder de citroenschil en kaneelstokjes. Schep de peertjes in een schaal. Roer het aardappelmeel met een beetje perensap los en schenk het al roerend terug in de pan. Laat het geheel even inkoken tot een gebonden wijnsaus en schenk de saus over de peren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofperen van oma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven