Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes in portsaus met Blue Stilton recept
Stoofpeertjes in portsaus met Blue Stilton recept

Stoofpeertjes in portsaus met Blue Stilton


Ingrediënten


Bereidingswijze


Peertjes schillen, in vieren snijden en klokhuizen verwijderen. Citroen dun schillen. In pan port met 1 dl water aan de kook brengen. Suiker al roerend erin oplossen.

Kaneelstokje, kruidnagels, nootmuskaat en citroenschil toevoegen.

Peertjes in Portsaus leggen en op laag vuur afgedekt in ca. 30 minuten beetgaar stoven. Citroenschil en kruidnagel uit stoofvocht nemen. Peer afgedekt laten afkoelen. Stilton in reepjes snijden.

Op 4 bordjes elk 4 peerpartjes rangschikken. Stilton ertussen verdelen. Garneren met walnoten en het stoofvocht erover schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes in portsaus met blue stilton recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven