Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soezen met vanille ijs en chocolade recept
Soezen met vanille ijs en chocolade recept

Soezen met vanille ijs en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe het water met de boter in een steelpannetje en breng aan de kok. Haal de pan van het vuur en voeg de bloem met het zout toe. Roer het geheel tot een deeg. Plaats de pan met het deeg terug op het vuur en laat het deeg op laag vuur al roerende met een spatel 2 minuten garen. Neem de pan van het vuur en spatel één voor één de eieren erdoor. Maak met 2 theelepeltjes bolletjes op een met boter ingesmeerde bakplaat en bak de soesjes 20 minuten in de oven. Laat ze na het bakken geheel afkoelen. Doe de chocolade met de slagroom in een kom en smelt het geheel ophalf vermogen in de magnetron. Snijd de soesjes open, vul ze met het vanille ijs en serveer ze bedekt met een schepje van de gesmolten chocolade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soezen met vanille ijs en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven