Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sneeuwballen recept
Sneeuwballen recept

Sneeuwballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met vanillesuiker aan de kook. Klop in een kom de eierdooiers met de suiker schuimig. Plaats de kom boven de stoom van heet water en schenk er al kopppend de hete melk bij. Verwarm de saus al roerend tot het begint te binden. Neem de pan van het vuur en plaats hem in een bak koud water om af te koelen. Klop de eiwitten met zout en suker stijf. Vorm van het eiwitschuim 4 grote sneeuwballen op een vel vetvrij papier. Laat de ballen voorzichtig in een pan met heet water glijden en pocheer ze 7 minuten aan de ene kant en keer ze. Pocheer ze 4 minuten aan de andere kant. Serveer de sneeuwballen met de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sneeuwballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven