Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappelpudding met peren recept
Sinaasappelpudding met peren recept

Sinaasappelpudding met peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de biologische sinaasappel en wrijf hem droog. Rasp de schil eraf en pers het sap eruit. Roer de maizena door het sinaasappelsap. Breng de melk met de sinaasappelschil aan de kook. Bind met de maizena en laat 1 minuut zachtjes koken. Spoel 4 puddingvormpjes of kopjes om met koud water. Doe de pudding erin, dek af en laat afkoelen. Zet minimaal 4 uur koud weg. Verwijder met een scherp mes de schil inclusief het wit van 2 sinaasappels. Snijd de sinaasappels in partjes. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijven. Vemeng de peren met de sinaasappeles en het citroensap. Laat 50 gram suiker in een pan karameliseren. Bak het fruit er kort in aan en laat afkoelen. Stort de pudding op de borden. Dien op met sinaasappel-perencompote.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinaasappelpudding met peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven