Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappelpudding recept
Sinaasappelpudding recept

Sinaasappelpudding


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water. Breng de helft van het sinaasappelsap met suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Roer van het vuur af de uitgeknepen gelatine erdoor. Roer de rest van het sinaasappelsap er door en laat het afkoelen. Zet het in de ijskast tot het begint te stijven. Klop intussen de slagroom stijf. Schep de kwark en slagroom door het sinaasappelmengsel. Breek de lange vingers in stukjes en schep ze door de pudding. Schep de pudding in een dessert vor met een inhoud van 1,5 liter. Laat de pudding in de ijskast opstijven. Stort de pudding op een bord en garneer met sinaasappelpartjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappelpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven