Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sinaasappel-tiramisu met Grand Marnier en lange vingers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil 3 sinaasappels dik met een scherp mes en snij het
Vruchtvlees boven een kom tussen de vliezen uit. Houd de partjes heel en bewaar het sinaasappelsap.

Klop 200 gram mascarpone los met 3 eetlepels suiker en roer er 150 milliliter citroen volle kwark door. Roer 2 eetlepels sinaasappellikeur (Grand Marnier) door het sinaasappelsap en wentel er snel 24 lange vingers door. Leg op 4 bordjes steeds 3 lange vingers, een laagje sinaasappel en een laagje mascarpone mengsel. Herhaal deze lagen eenmaal en leg de tweede laag lange vingers er dwars op.

Serveersuggesties

Garneer de vruchten tiramisu met wat partjes sinaasappel. Bestrooi met grof gehakte en geroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-tiramisu met grand marnier en lange vingers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven