Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-mangobombe recept
Sinaasappel-mangobombe recept

Sinaasappel-mangobombe


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bekleed de binnenkant van de schaal met vershoudfolie.
Bedek de hele schaal met plakjes cake.
Meng de likeur/sap met het sap en rasp van de sinaasappel.
Besprenkel de cake met dit sinaasappelmengsel en houd de rest apart.
Zet de schaal in de koelkast.
Week de gelatine een paar minuten in koud water en knijp uit.
Laat de gelatine in een pannetje op laag vuur, met een beetje aanhangend vocht, oplossen.
Pureer de mango met de rest van het sinaasappelmengsel en de gelatine.
Laat deze puree al roerend lobbig worden.
Roer de ricotta erdoor met een garde en vul de helft van de schaal met de mousse.
Leg hier een laag cakeplakjes op en vul het af met de rest van de mousse.
Dek het af met vershoudfolie en laat het minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
Schil voor de topping de sinaasappels rondom tot op het vruchtvlees.
Snij de sinaasappels in dunne plakken en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Stort de bombe uit op een platte schaal.
Roer 1 el kokend water door de sinaasappelmarmelade en bestrijk de bombe hiermee.
Bedek het vervolgens met de sinaasappelplakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-mangobombe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven