

Schuimige griesmeelvla
Ingrediënten
Bereidingswijze
Doe dat in een pannetje en breng snel aan de kook.
Temper het vuur en strooi onder goed roeren de griesmeel erbij.
Laat de griesmeel 10 minuten zachtjes koken. Af en toe roeren!
Haal de pan van het vuur en zet de mixer erin.
Blijven kloppen tot de vla lauw is. Ze wordt steeds schuimiger en lichter van kleur.
(In een grote pan heb je minder last van spatters).
Proef of het zoet genoeg is, voeg anders nog wat suiker toe.
Laat de vla nu helemaal afkoelen.
Je kunt er tijdens het kloppen ook nog een scheutje echt (sinaasappel, citroen of anders fris) sap bij doen.
Meer Recepten
- Schuimige hopjesvla4 porties
1 uur en 5 minuten
lekker_koken - Schuimige yoghurtdrank4 porties
5 minuten
sjerrel - Schuimige vanille bavarois4 porties
1 uur en 10 minuten
daffodil
Allergenen Informatie
Voor dit schuimige griesmeelvla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Schuimige griesmeelvla