Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schuimgebak met rood fruit en passievruchten recept
Schuimgebak met rood fruit en passievruchten recept

Schuimgebak met rood fruit en passievruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 graden Klop voor het schuimgebak de eiwitten eerst met 50 gram suiker stijf. Voeg daarna steeds een beetje suiker toe. Klop door tot de eiwitten zeer stijf zijn. Vul een spuitzak met het eiwit. Beboter een bakplaat en strooi er de suiker op. Spuit het eiwit erop in de vorm van een grote taart, eventueel in meerdere lagen. Zet minstens 4 uur in de oven. Klop het slagroom stijf met de suiker. Smeer op de afgekoelde taart. Verdeel het rode fruit en de passievruchten erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schuimgebak met rood fruit en passievruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven