Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schuim met chocoladesaus recept
Schuim met chocoladesaus recept

Schuim met chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 125 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Zeef de poedersuiker . Doe de eiwitten en citroensap in een kom en klop het met de mixer stijf. Klop er een deel van de suiker door en klop het 8 minuten tot een taaie massa. Schep bergjes schuim op de bakplaat. Bak de schuimpjes 50 minuten in het midden van de oven. Verlaag de temperatuur tot 100 graden C. Laat de schuimpjes afkoelen. Breng in een pannetje de slagroom aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de chocolade toe en roer het tot een gladde saus. Verdeel de schuimpjes over 4 schaaltjes en schenk de chocoladesaus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schuim met chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven