Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roompuddinkjes recept
Roompuddinkjes recept

Roompuddinkjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de gelatineblaadjes in koud water. Kook de room in een pannetje. Verwarm de melk in een ander pannetje. Voeg de suiker met vanillesuiker toe aan de room. Meng de uitgeknepen gelatineblaadjes met de warme melk. Laat de room iets afkoelen met een garde de gelatinemelk door de room. Spoel 4 souffléschaaltjes af met koud water en schenk het roommengsel erin. Zet de schaaltjes afgedekt 4 uur in de ijskast om op te stijven. Stort de puddinkjes op 4 bordjes en garneer met de vruchtensaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roompuddinkjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven