Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomijs met perziken recept
Roomijs met perziken recept

Roomijs met perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de bitterkoekjes. Ontvel de perziken en halveer ze. Verwijder de pitten en snijd iedere helft in vieren. Breek de chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain marie en roer de chocolade enkele keren door. Prik aan iedere kant van een satéprikker een partje perzik en haal het door de gesmolten chocolade. Laat de chocolade stollen. Herhaal dit tot alle partjes een chocoladelaagje hebben. Schep een bolletje roomijs in een coupe en leg de chocolade-perzikpartjes erop. Garneer met de koekkruimels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roomijs met perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven