Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomijs met bastogne en rood fruit saus recept
Roomijs met bastogne en rood fruit saus recept

Roomijs met bastogne en rood fruit saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het ijs wat zacht worden. Verkruimel de koeken met een deegroller fijn. Schep de kruimels door het ijs en doe het ijs in een ronde taartvorm (leg wel bakpapier in de taartvorm). Laat het opstijven in de vriezer. Pureer het fruit met de suiker tot een saus. Schep op ieder bord een spiegeltje saus. Snijd een taartpunt van de ijstaart en leg die in het midden van de saus. Garneer af met munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomijs met bastogne en rood fruit saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven