Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rood fruit uit de oven recept
Rood fruit uit de oven recept

Rood fruit uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een kom de eierdooiers met suiker tot een schuimig mengsel. Hang de kom in een pan met een bodempje heet water. Schenk de wijn bij het eimengsel en verwarm het al roerend tot een schuimige massa. Laat het geheel 2 uur afkoelen. Verhit de ovengrill. Maak de vruchten schoon en verdeel ze over 6 ovenschaaltjes. Besprenkel de vruchten met de likeur. Verdeel het eimengsel over de vruchten. Zet de schaaltjes op een rooster vlak onder de grill en verwarm ze 3 minuten tot de bovenkant een kleurtje krijgt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rood fruit uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven