

Rood fruit met ijs en zabaglione
- Nederland
- Nagerechten
- 4 portie(s)
- 35 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 200 gram frambozen
- 200 gram bramen
- 200 gram aalbessen
- 200 gram aardbeien
- 5 deciliter vanille-ijs
- 3 eidooiers
- 1 eetlepel citroensap
- 3-4 eetlepels citroensap
- 1,75 deciliter prosecco
Bereidingswijze
Schep het zachte fruit voorzichtig doorelkaar en verdeel het over 4 schaaltjes. Schep bolletjes ijs op het fruit.
Verwarm de eidooiers, het citroensap, de suiker en de prosecco in een pannetje au Bain Marie
Klop het mengsel al roerend tot een dikke room Schenk bij het serveren de warme zabaglione over het fruit en het ijs.
Meer Recepten
- Gebakken fruit met ijs4 porties
40 minuten
lekker_koken - Choco-ijs met kersen6 porties
4 uur en 40 minuten
lucyvader - Roomijs met bastogne en rood fruit saus4 porties
2 uur en 15 minuten
peterstam
Allergenen Informatie
Voor dit rood fruit met ijs en zabaglione recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Rood fruit met ijs en zabaglione