Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rood fruit met ijs en zabaglione recept
Rood fruit met ijs en zabaglione recept

Rood fruit met ijs en zabaglione


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de frambozen, bramen, aalbessen en aardbeien af. Ris de aalbessen van de takjes en verwijder de kroontjes van de aardbeien.
Schep het zachte fruit voorzichtig doorelkaar en verdeel het over 4 schaaltjes. Schep bolletjes ijs op het fruit.
Verwarm de eidooiers, het citroensap, de suiker en de prosecco in een pannetje au Bain Marie
Klop het mengsel al roerend tot een dikke room Schenk bij het serveren de warme zabaglione over het fruit en het ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rood fruit met ijs en zabaglione recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven