Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kokospudding met kersen recept
Romige kokospudding met kersen recept

Romige kokospudding met kersen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer ca. 100 mililiter melk, het puddingpoeder en de vaillesuiker glad. Breng de rest van de melk aan de kook. Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoorheen en laat het al roerend ca. 1 minuut zachtjes koken. Spatel de geraspte kokos erdoorheen. Doe de pudding in een schaal, laat hem afkoelen en zet hem minimaal 6 uur in de koelkast. Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Breng het sap met 2 eetlepels suiker aan de kook. Roer het aardappelzetmeel en ca. 100 mililiter water glad en bind het sap ermee. Roer de kersen er doorheen en laat het sap afkoelen. Serveer de kersen en de pudding en garneer eventueel met de schuimpjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige kokospudding met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige kokospudding met kersen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb een vraag: Bedoelt u met "vanillepudding (om te koken, eetlepel voor 500 mililiter melk" custardpoeder?
    Cyberbabe gaf dit recept op 23 mei 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven