Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romig taartje met mangosaus recept
Romig taartje met mangosaus recept

Romig taartje met mangosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk samen met de room en het vanillestokje langzaam aan de kook. Klop de eierdooiers samen met de griessuiker tot een schuimige massa. Verwijder het vanillestokje uit de room en haal er het merg uit. Voeg terug toe aan de room. Voeg nu dit alles al roerend toe aan de eierdooiers. Zet nu de kom au bain marie op een laag vuurtje en laat inkoken tot je een dikke créme hebt. Laat de créme afkoelen, giet ze in de vormpjes en laat ze een 2- tal uurtjes in de koelkast staan. Steek nu de grill aan van de oven, bestrooi de taartjes met bruine suiker en laat enkele minuten carameliseren. Serveer nu de taartjes op een bordje met de mangosaus er omheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romig taartje met mangosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven