Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romanovskaja passcha recept
Romanovskaja passcha recept

Romanovskaja passcha


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop boter, eierdooiers, poedersuiker, vanillemerg en zout schuimig. Voeg de cognac toe en roer de kwark erdoor. Roer er dan de vruchtjes en de amandelen door en tot slot de stijfgeklopte slagroom. Doe het mengsel over in een vorm en laat het een nacht koud staan. De pascha kan naar hartenlust versierd worden met slagroom, chocolade, vruchten en amandelen.

Allergenen Informatie

Voor dit romanovskaja passcha recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven