Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebroodtrifle met mango recept
Roggebroodtrifle met mango recept

Roggebroodtrifle met mango


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel het roggebrood en vermeng het met abrikozenjam en de cream sherry. Schil een mango met een dunschiller, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in stukjes. Verdeel het roggebrood over de bodem van een glazen schaal en schep de mango erover. Strijk hier de blanke vla over uit. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker en strijk over de vla uit. Garneer met halve aardbeien. Laat de triffle in de koelkast minstens 1 uur door en door koud worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roggebroodtrifle met mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven