Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode wijn peren recept
Rode wijn peren recept

Rode wijn peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren maar laat het steeltje eraan zitten. Verwarm de rode wijn met suiker, kaneelstokje en kruidnagels in een pannetje. Laat de peren zachtjes tegen de kook aan hierin 15 minuten pocheren. Schep de peren uit de pan en verwijder het kaneelstokje en kruidnagels. Kook het rode wijnvocht in tot een stroop en roer de bosvruchtenjam erdoor. Leg op 4 kleine bordjes elk een peer en schenk de wijnstroop erover. Schep er een bolletje ijs naast met daar in een ijswafel gestoken en bestrooi het met kaneelpoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode wijn peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven