Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode vruchten met vanillesaus recept
Rode vruchten met vanillesaus recept

Rode vruchten met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de verschillende soorten fruit en verwijder het groen. Snijd de aardbeien eventueel wat kleiner. Breng de vruchten aan de kook met appelsap, 5 eetlepels suiker, de citroenschil en het citroensap. Kook alles afgedekt 5 minuten. Klop 2 eetlepels maizena door de rode wijn. Bind de vruchten hiermee, laat het geheel ca. 1 minuut zachtjes koken, laat afkoelen. Maak 1 eetlepel maizena aan met 5 eetlepels melk. Breng de overige melk, het vanillemerg, de slagroom, de vanillesuiker en 2 eetlepels suiker aan de kook. Bind het melkmengsel met de aangemaakte maizena. Laat het geheel 1 minuut zachtjes koken en laat de vanillesaus afkoelen. Doe de rode vruchten in een schaal. Serveer de vanillesaus in een aparte schaal.

Serveersuggesties

In plaats van rode vruchten, kleine stukjes kiwi, kruisbessen, witte druiven, witte wijn, appelsap binden met aardappelzetmeel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode vruchten met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven