Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rode peertjes met anijsroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes (laat de steeltjes zitten) en zet ze naast elkaar in een kleine pan.
Voeg 500 ml water, het diksap en het kaneelstokje toe.
Snijd een stukje van de citroenschil af en pers een 1/2 citroen uit.
Voeg het sap en de citroenschil bij de peertjes, breng aan de kook en stoof de peertjes met het deksel op de pan op laag vuur zachtjes rood en gaar.
Schep de peren met een schuimspaan uit de pan en verdeel ze over 4 diepe borden.
Laat het kookvocht op hoog vuur inkoken tot er ca. 150 ml over is.
Klop intussen de slagroom met de gestampte muisjes stijf. Besprenkel de peren met het ingekookte vocht en serveer met de anijsroom

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode peertjes met anijsroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven