Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bessentoetje recept
Rode bessentoetje recept

Rode bessentoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bessen schoon en laat ze uitlekken. Pers de citroen uit. Roer de mascarpone, de yoghurt, het citroensap, de amaretto, de suiker en de vanillesuiker glad. Leg 4 trosjes bessen apart. Ris de rest van de bessen met een vork van de steeltjes. Spatel de besjes door de mascarpone en breng het geheel op smaak met wat suiker. Hak de koekjes, de schuimpjes en de chocolade rof. Spatel ze door de mascarpone en verdeel het over 4 dessertglaze. Versier met de bessentakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bessentoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode bessentoetje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dat ziet er heel lekker uit Betty!
    Jeroen gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven