Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Riz Conde recept
Riz Conde recept

Riz Conde


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de melk en voeg de rijst toe. Splijt het vanillestokje met een schilmesje en krab het merg eruit. De merg en het stokje samen met de kaneelstok en de suiker toevoegen aan de melk en het geheel op een zacht vuurtje laten trekken zodat de rijst langzaam gaar wordt en niet aanbrandt. In de tussentijd de gelatine (6 blaadjes) laten weken in koud water en de slagroom half dik kloppen. Als de rijst gaar is, kan de gelatine toe worden gevoegd en het geheel kan koud worden gezet in de koelkast. Als de massa gaat opstijven, even flink doorroeren en de slagroom erdoor spatelen. De Riz Conde in een vorm gieten en koud zetten. Na 2 uur is de rijstpudding gereed om gestort te worden. Serveer de Riz Conde met rode vruchten en bessensap of met vruchtenijs.

Allergenen Informatie

Voor dit riz conde recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Riz Conde heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Als je de massa niet in de koeling zet maar in een bak met ijswater word het recept van 2,5 uur terug gedrongen naar 20 minuten!
  JoŽl gaf dit recept op 26 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven