Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rio chocolade recept
Rio chocolade recept

Rio chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Zet de cakevorm op het bakpapier en teken de vorm af. Knip het stuk papier uit en leg het op de bodem. Knip nog twee lange stroken van 35 bij 15 centimeter. Bekleed er de opstaande randen van de vorm mee. Snijd de cake in 8 plakken. Snij de bananen in plakjes en verdeel ze in 3 gelijke porties. Verdeel 1 portie van de bananenplakjes over de bodem van de vorm. Schep het banaan-chocoijs erop en strijk het glad. Leg de volgende portie banaan op het ijs. Dek dit af met 4 plakken cake. Druk het geheel goed aan. Schep het stracciatella-ijs op de cake en strijk dit glad. Leg de laatste portie banaan erop en dek dit af met de rest van de cake. Druk goed aan. Zet de vorm in de diepvries en laat het geheel in minstens 4 uur bevriezen. Nabereiden: Neem de ijstaart uit de diepvries. Keer de taart om op een grote schaal en haal het bakpapier weg. Strooi de vlokken over de taart en snijd hem in 8 plakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rio chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven