Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim recept
Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim recept

Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwarm de wijn met de suiker op laag vuur totdat de suiker is opgelost. Doe er de kersen bij en laat dit 5 minuten zachtjes koken totdat ze gaar zijn. Haal de kersen eruit en voeg de jam toe en
laat dit inkoken tot een stroperig geheel. Giet dit vervolgens over de kersen en lat het geheel afkoelen.
Klop de eiwitten stijf met een snuf zout en voeg 2 eetlepels suiker toe.
Verdeel de rijstevla over 4 vuurvaste glazen schaaltjes, schep het kersenmengsel erop en strijk het eiwitschuim erover, plaats deze 5 minuten boven in de oven en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven